Skip to content

Werkvoorbereider/Junior Taxateur Bedrijfseconomische Taxaties

RemoteAmsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.300 - € 3.500Bedrijfseconomische Taxaties | Troostwijk

Functieomschrijving

“Ambieer jij na je technische of economische studie een kickstart van je carrière? Wij bieden je een gevarieerd ontwikkelpad waar vrijheid en persoonlijke begeleiding centraal staan ”.

Troostwijk is meer dan 90 jaar toonaangevend op het gebied van waarderingen, schaderegelingen, inspecties en aanpalende consultancy. Wij opereren als groep in alle segmenten van zowel het bedrijfsleven, de non-profit sector als semioverheid. Van MKB tot multinationals en beursgenoteerde ondernemingen. Sinds 2017 maakt de Troostwijk Groep deel uit van de Tinsa Group; een ambitieuze, snelgroeiende Spaanse organisatie met op dit moment kantoren in meer dan 13 landen.

Troostwijk heeft vestigingen in Nederland, België en Italië. In Nederland zijn naast de Troostwijk Taxaties en Expertises ook de labels Burghgraef van Tiel en Oodit actief. Er werken in de Nederland ongeveer 160 collega’s.


In verband met uitbreiding zijn we voor onze afdeling Bedrijfseconomische Taxaties op zoek naar een ambitieuze schoolverlater.

Werkvoorbereider/Junior Taxateur Bedrijfseconomische Taxaties


Bedrijfseconomische Taxaties houdt zich bezig met het taxeren en waarderen van vastgoed in geval van o.a. financiering, overnames, transacties en verslagleggings doeleinden.

Deze waardeanalyses worden onder andere bepaald door de situering, bestemming, locatie, technische aspecten, milieuaspecten en de courantheid.


Als Junior Taxateur Bedrijfseconomische Taxaties zal je bij Troostwijk een gevarieerd en interessant ontwikkeltraject ingaan waarin je je kan specialiseren of differentiëren als Taxateur. Je zal veel samenwerken met ervaren collega’s maar je zal ook persoonlijke begeleiding krijgen van een senior Taxateur als meestergezel. Wij zullen je helpen met het behalen van de registraties binnen onze branche. Daardoor mag je aan grotere boeiende projecten gaan werken. Afhankelijk van jouw interesses, kennis en ervaring mag je werken aan opdrachten in o.a. de maak- en procesindustrie, zorgvastgoed, financiële instellingen en de publieke sector.


Je kan het zo gek niet bedenken: voetbalstadia, ziekenhuizen, brouwerijen, hotels, maar ook kantoren, winkelcentra en wooncomplexen.

Een van onze zeer ervaren taxateurs omschrijft zijn vak als een aaneenschakeling van unieke excursies.

Als taxateur werk je nauw samen met andere afdelingen binnen de organisatie. Deze samenwerking leidt tot de meest actuele kennis van de lokale, nationale en internationale vastgoedmarkten en de meest professionele waarderingen van vastgoedobjecten en -portefeuilles.

Bij Troostwijk vinden wij het belangrijk dat onze werknemers de kansen en mogelijkheden krijgen om door te groeien op de gebieden waar zij affiniteit mee hebben. Zo kan je op termijn specialist worden in een bepaald vakgebied maar je kan je ook verbreden in de Bedrijfseconomische Taxaties of je kan er ook voor juist voor kiezen om juist grotere zwaardere projecten op te gaan pakken. Ontwikkelpaden worden altijd samen met jou bepaald en mogelijkheden binnen de Troostwijk Groep zijn er genoeg. Certificeringen volgens het examenbureau NRVT zullen een onderdeel zijn van een dienstverband bij Troostwijk. Uiteraard krijg je hier alle support in vanuit je werkgever.


Wij geloven in de kracht van persoonlijke drijfveren en ontwikkeltrajecten die zijn afgestemd op het individu. Wij kijken samen met onze medewerkers naar hun persoonlijke mogelijkheden, kansen en carrièrewensen. Dit schetst ook de cultuur binnen Troostwijk Groep: Vooruitstrevend, professioneel, zeer collegiaal en openminded. Binnen ons bedrijf werken denkers en doeners, leiders en volgers, creatieve mensen en criticasters, planners en organisatoren. Wat we gemeen hebben is dat we allemaal aanpakkers zijn, die met hart voor de organisatie én elkaar, ons uiterste best doen om er iedere dag weer het beste van te maken.

Vereisten

 • Afgeronde hbo/wo in de richting van bijv. Bouwkunde, Vastgoed, Economie, Planologie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
 • Affiniteit met vastgoed en finance;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, MS Office en cijfermatig inzicht;
 • Je werkt graag als consultant, bent betrokken en kan goed zelfstandig werken;
 • Je bent bereid door te leren en branche gerelateerde registraties te behalen.


Wat kan je verwachten?

 • Een bruto maandsalaris van tussen de € 2.300 en € 3.500 op basis van fulltime (40 uur);
 • Een 13e maand;
 • Een volledige maand vakantiegeld;
 • Een bonusregeling. Deze is ingericht op persoonlijk-, team- en bedrijfsresultaat;
 • Een auto/mobiliteitsvergoeding, laptop en iPhone;
 • Premievrij pensioen;
 • 27 vakantiedagen;
 • Rijke doorgroeimogelijkheden bij een internationale organisatie.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar