Skip to content

(Medior) Taxateur Bedrijfseconomische Taxaties

RemoteAmsterdam, Noord-Holland, NederlandBedrijfseconomische Taxaties | Troostwijk

Functieomschrijving

“Ben jij als Taxateur toe aan een volgende stap in je carrière? Wij bieden je een gevarieerd werkveld met genoeg vrijheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien”.


Troostwijk is al 90 jaar toonaangevend op het gebied van waarderingen, schaderegelingen, inspecties en aanpalende consultancy. Wij opereren als groep in alle segmenten van zowel het bedrijfsleven, de non-profit sector als semioverheid. Van MKB tot multinationals en beursgenoteerde ondernemingen. Sinds 2017 maakt de Troostwijk Groep deel uit van de Tinsa Group; een ambitieuze, snelgroeiende Spaanse organisatie met op dit moment kantoren in meer dan 13 landen.

Troostwijk heeft vestigingen in Nederland, België en Italië. In Nederland zijn naast de Troostwijk Taxaties en Expertises ook de labels Burghgraef van Tiel en Oodit actief. Er werken in Nederland ongeveer 160 collega’s.


In verband met uitbreiding zijn we voor onze afdeling Bedrijfseconomische Taxaties op zoek naar een ambitieuze Register Taxateur met relevante werkervaring.

Taxateur Bedrijfseconomische Taxaties | Eigen regio | fulltime of parttime


Bedrijfseconomische Taxaties houdt zich bezig met het taxeren en waarderen van vastgoed in geval van o.a. financiering, overnames, transacties en verslagleggingsdoeleinden.


Als Taxateur Bedrijfseconomische Taxaties zal je bij Troostwijk een gevarieerd en interessant aanbod aan interessante taxatieopdrachten krijgen. Afhankelijk van jouw interesses, kennis en ervaring mag je werken aan opdrachten in o.a. de maak- en procesindustrie, zorgvastgoed, financiële instellingen en de publieke sector.
Je kan het zo gek niet bedenken: voetbalstadia, ziekenhuizen, brouwerijen, hotels, maar ook kantoren, winkelcentra en wooncomplexen. Als taxateur werk je nauw samen met andere afdelingen binnen de organisatie. Deze samenwerking leidt tot de meest actuele kennis van de lokale, nationale en internationale vastgoedmarkten en de meest professionele waarderingen van vastgoedobjecten en -portefeuilles.


Bij Troostwijk vinden wij het belangrijk dat onze werknemers de kansen en mogelijkheden krijgen om door te groeien op de gebieden waar zij affiniteit mee hebben. Zo kan je bijvoorbeeld specialist worden in een bepaald vakgebied maar je kan je ook verbreden in Bedrijfseconomische Taxaties of je kan er ook voor juist voor kiezen om juist grotere zwaardere projecten op te gaan pakken. Ontwikkelpaden worden altijd samen met jou bepaald en mogelijkheden binnen de Troostwijk Groep zijn er genoeg. Certificeringen bij het NRVT zullen een onderdeel zijn van een dienstverband bij Troostwijk. Uiteraard krijg je hier alle support in vanuit je werkgever.


Wij geloven in de kracht van persoonlijke drijfveren en ontwikkeltrajecten die zijn afgestemd op het individu. Wij kijken samen met onze medewerkers naar hun persoonlijke mogelijkheden, kansen en carrièrewensen. Dit schetst ook de cultuur binnen Troostwijk Groep: Vooruitstrevend, professioneel, zeer collegiaal en openminded. Binnen ons bedrijf werken denkers en doeners, leiders en volgers, creatieve mensen en criticasters, planners en organisatoren. Wat we gemeen hebben is dat we allemaal aanpakkers zijn, die met hart voor de organisatie én elkaar, ons uiterste best doen om er iedere dag weer het beste van te maken.Vereisten

 • Je bent Register Taxateur en toe aan de volgende stap;
 • Afgeronde hbo/wo in de richting van bijv. Bouwkunde, Vastgoed, Economie, Planologie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en MS Office;
 • Bekendheid met taxatiemanagementsystemen;
 • Je werkt graag als consultant, je bent betrokken en je kan goed zelfstandig werken.


Wat kan je verwachten?

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.000 en € 5.000 op basis van fulltime (40 uur);
 • Een 13e maand;
 • Een volledige maand vakantiegeld;
 • Een bonusregeling. Deze is ingericht op persoonlijk-, team- en bedrijfsresultaat;
 • Een auto/mobiliteitsvergoeding, laptop en iPhone van de zaak;
 • Premievrij pensioen;
 • 27 vakantiedagen;
 • Rijke doorgroeimogelijkheden bij een internationale organisatie.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar