Overslaan naar content

Medewerker Telefonische Waarderingen

RemoteAmsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.300 - € 3.000 per maandVerzekeringtaxaties | Troostwijk

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende parttime functie waarbij je vanuit huis kan werken? Dit is een baan die je uitstekend kunt combineren met de zorg voor je gezin of met andere verplichtingen, zoals het runnen van je eigen bedrijf. Voor Troostwijk Taxaties zoeken wij per direct een nieuwe collega voor de functie van:


MEDEWERKER TELEFONISCHE WAARDERINGEN

Minimaal 24 uur per week

Wat ga je doen?
Tijdens de inwerkperiode leer je hoe je aan de hand van een belscript en ons digitale taxatieprogramma telefonische waarderingen kunt uitvoeren voor onze klanten. Het gaat niet om koude acquisitie: je belt bestaande klanten en stelt samen met hen en onze tools en kennis vast wat de waarde van hun bezit is. Het is inhoudelijk ontzettend interessant werk! Weet jij wat een broodbakmachine kost? Of wat de opstalkosten zijn van een kleine kapperszaak? Nu misschien nog niet, maar straks gaat er een wereld van informatie voor je open en zul je met een heel andere blik door de stad lopen.

Het team
Het team bestaat uit 5 collega’s. Na de inwerkperiode die op kantoor plaatsvindt, mag je zelfstandig vanuit huis werken en kun in principe alles digitaal afstemmen met je collega’s. Je hebt één vaste werkdag per week, de overige uren kun je flexibel inzetten, maar wel met een vast rooster. Teamoverleggen zijn in principe via videobellen en een keer per maand op kantoor. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar dat je daarnaast ook goed kunt samenwerken. Iedere dag bepaal je de juiste prioriteiten om zo de werkvoorraad en opdrachten in goede banen te leiden. Geen dag is hetzelfde en flexibiliteit is dan ook belangrijk.

Wij zoeken
Iemand die communicatief sterk is en een scherp analytisch vermogen beschikt. 
Daarnaast vinden we het belangrijk dat je geïnteresseerd bent in vastgoed, bedreven bent in het voeren van telefonische gesprekken en gedreven bent om je werk zo goed mogelijk te doen en mooie resultaten neer te zetten. Voor ons is het belangrijk dat je veel energie hebt, stevig in je schoenen staat en, misschien nog wel het belangrijkst voor ons gezellige team: dat je humor hebt. Als je ons in een gesprek kan overtuigen van jouw geschiktheid, ben je absoluut degene die wij zoeken!

Cultuur
Troostwijk is sinds 1930 een begrip op het gebied van taxaties, vastgoed, machinerieën en installaties en kunst. Van oudsher is Troostwijk een familiebedrijf, maar sinds 2017 maakt de Troostwijk Groep deel uit van de Tinsa Group: een ambitieuze, snelgroeiende internationale organisatie met op dit moment kantoren in meer dan 13 landen over de hele wereld. Dit biedt ons nieuwe kansen en mogelijkheden om te innoveren en unieke producten en diensten te ontwikkelen.

De Troostwijk Groep heeft vestigingen in Nederland, België en Italië. In Nederland zijn naast Troostwijk Taxaties en Expertises ook de dochterbedrijven Burghgraef van Tiel en Oodit actief. Bij Troostwijk vind je een grote variëteit aan werknemers: denkers, doeners, creatievelingen, teamplayers, zelfstandigen en aanpakkers. Bij Troostwijk vinden we het belangrijk dat iedereen dezelfde kansen krijgt om zichzelf te ontwikkelen en dat iedereen de kans krijgt om zijn/haar/hun eigen talenten en vaardigheden in te zetten. Bij Troostwijk hechten we veel waarde aan de mening van onze werknemers en vinden we ieders visie en denkwijze waardevol bij het maken van nieuwe plannen en strategieën. Wij willen dat al onze werknemers de vrijheid voelen om met eigen ideeën te komen.


Per augustus/september 2024 verhuizen wij van de Anderlechtlaan 181, 1066 HM Amsterdam, naar kantoorpand B-Vital, De Entree 201, 1101 HG Amsterdam (metrostation Bijlmer Arena). Deze locatie is alleen met OV te bereiken.

Vereisten

Jouw Profiel

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Ervaring is niet nodig. Een goede telefoonstem wel;
 • Slim, handig en creatief.
 • Goede beheersing van de programma’s van MS-Office is een vereiste.
 • Uiteraard is het in deze functie van het grootste belang dat je de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling, uitstekend beheerst.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om onze grote diversiteit aan klanten goed te woord te kunnen staan.
 • En de belangrijkste: humor.

Wat biedt Troostwijk

 • Je kunt je eigen rooster samenstellen;
 • Parttime werken vanuit huis waardoor dit werk makkelijk te combineren is met andere verplichtingen;
 • Een bruto maandsalaris van € 2.300- € 3.000,- op fulltime basis, afhankelijk van relevante werkervaring
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een 13e maand;
 • Een volledige maand vakantiegeld;
 • Een bonusregeling, ingericht op persoonlijk-, team- en bedrijfsresultaat;
 • Premievrij pensioen;
 • 27 vakantiedagen;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar