Skip to content

Account Director (Verzekeringen)

RemoteAmsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 65 - € 80 per jaarAlgemeen | Troostwijk

Functieomschrijving

Voor Troostwijk Taxaties zoeken wij per direct een ACCOUNT DIRECTOR (Verzekeringen) voor 32 tot 40 uur voor ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Ben jij diegene die toe is aan de volgende stap in zijn carrière op het gebied van sales? En vind je het tegelijkertijd leuk om nieuwe innovatieve digitale oplossingen in de markt te zetten? Solliciteer dan op deze mooie functie!

Het speelveld is groot: we hechten binnen Troostwijk erg veel waarde aan de vrijheid en creativiteit van onze medewerkers. We zullen je dus alleen de kaders geven. De invulling is aan jou. Met je HBO/WO-opleiding en ervaring in de verzekeringsbranche maak je bij ons de beste kans, maar ook met een andere achtergrond nodigen we je zeker uit om te reageren. Minimaal 7 jaar werkervaring is wel belangrijk, maar enthousiasme nog veel meer.

Wat ga jij doen?

In deze functie vertegenwoordig je met name de activiteiten van Troostwijk in de verzekeringsbranche. Troostwijk is ambitieus en richt zich steeds meer op het digitaliseren van haar diensten en het opbouwen van relevante data. In nauwe samenwerking met je collega’s van sales en Oodit (ons SaaS softwarebedrijf) kijk je naar kansen en mogelijkheden in het verzekeringssegment. Zo verkoop je inspecties en waardebepalingen maar ook de nieuwe digitale RVM (Reinstatement Valuation Model) varianten daarvan. Hiermee stel je verzekeraars in staat om op een heel nieuw level inzicht te krijgen risico’s en waardes van gehele portefeuilles.

Je bent daarom een stevige gesprekspartner op directieniveau voor de verzekeraars.

Kortom, het is gewoon een functie waar met veel vrijheid een groot succes van kan maken. En je stempel kunt drukken op een belangrijke verandering voor de hele sector. We werken samen met andere innovatieve partners, zoals startups die AI toepassen op waarderingen en inspecties. Tegelijk heb je de kennis en expertise van alle taxateurs en inspecteurs van de Troostwijk Groep om op te steunen die onze geweldige reputatie in deze markt nog elke dag verder versterken.

Benieuwd waarom anderen voor ons hebben gekozen?

De afdeling Sales & Marketing is werkzaam in diverse marktsegmenten en heeft daarom te maken met een ongekend breed palet aan klanten en opdrachten. Het meest unieke aan de Troostwijk Groep is niet alleen de diversiteit aan mensen, maar ook onze dienstverlening is uniek en bestrijkt alles rondom risico’s, taxaties en schades. Kort gezegd proberen wij onze klanten te helpen met het inzichtelijk maken van risico’s en het voorkomen van schades. Ontstaat er toch schade dan helpen wij onze relaties met het regelen ervan zodat de impact zo beperkt mogelijk blijft en bedrijven verder kunnen met ondernemen.

Wie zijn wij?

Troostwijk is sinds 1930 een begrip op het gebied van taxaties, vastgoed, machinerieën en installaties en kunst. Van oudsher is Troostwijk een familiebedrijf, maar sinds 2017 maakt de Troostwijk Groep deel uit van de Tinsa Group: een ambitieuze, snel groeiende Spaanse organisatie met op dit moment kantoren in meer dan 13 landen. Met Tinsa op de achtergrond hebben we de slagkracht, schaalgrootte en kennis om digitale modellen te vermarkten. De Troostwijk Groep heeft vestigingen in Nederland, België en Italië. In Nederland zijn naast Troostwijk Taxaties en Expertises ook de dochterbedrijven Burghgraef van Tiel en Oodit actief.

De afdeling Sales & Marketing vertegenwoordigt de gehele Troostwijk Groep en bestaat uit een professioneel team van mensen met aandacht voor klanten in diverse sectoren in de markt.

Carrières bij Troostwijk

Je denkt al een tijdje na over een nieuwe stap in je carrière en zoekt daarbij vooral naar een bedrijf dat past. Een bedrijf dat waarde toevoegt aan jouw professionele ontwikkeling. Daarbij hoort een organisatie die vrijheid en verantwoordelijkheid geeft en lef en creativiteit toejuicht.

Een informeel bedrijf met korte lijnen past het beste bij je. Groot is mooi, maar niet jouw eerste keus. Liever sluit je je aan bij een bedrijf dat ruimte geeft en blij is met mensen die betrokken willen zijn. Troostwijk is hierin anders dan andere bedrijven: wij geloven in persoonlijke drijfveren en ontwikkeltrajecten. Iedereen is anders en iedereen leert en ontwikkelt zich op eigen wijze. Daarom is ons inwerktraject altijd maatwerk. We kijken samen naar persoonlijke behoeftes en mogelijkheden. Dat is wat ons zo succesvol maakt.

Wij staan in de markt bekend om onze aandacht voor het individu en daar zijn we erg trots op.

Spreekt dit alles jou aan? Dan is Troostwijk jouw nieuwe uitdaging!

Cultuur

Van oudsher een familiebedrijf, maar inmiddels uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van een internationale organisatie. We zijn altijd benieuwd naar de mening en visie van onze mensen: voor het maken van nieuwe plannen en het bepalen van strategieën, luisteren we goed.

Binnen ons bedrijf werken denkers en doeners, leiders en volgers, creatieve mensen en criticasters, planners en organisatoren…ze zijn er allemaal.

Wat we gemeen hebben is dat we allemaal aanpakkers zijn, die met hart voor de organisatie én elkaar, ons uiterste best doen om er iedere dag weer het beste van te maken.

En die betrokkenheid komt ons vooral in de hectische tijd waarin we nu leven, heel goed uit.

Vereisten

Jouw profiel

 • HBO/WO werk en denkniveau.
 • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar.
 • Minimaal 7 jaar werkervaring
 • Ervaring met B2B sales
 • Ervaring met de doelgroep verzekeraars.
 • Digital savy en kennis van SaaS oplossingen
 • Uiteraard is het in deze functie van het grootste belang dat je de Nederlandse als Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling, uitstekend beheerst.
 • Overtuigingskracht is van groot belang.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om onze grote diversiteit aan klanten goed te woord te kunnen staan.
 • En last but not least: we hebben het liefst dat je gewoon jezelf bent!

Wat biedt Troostwijk

 • Salaris € 65 - € 80k bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Dit is inclusief de 13e maand die wordt uitgekeerd in december.
 • Een goed pensioen, waarvan Troostwijk de volledige premie betaalt.
 • Een volle maand vakantiegeld (8,33%).
 • 27 vakantiedagen.
 • Leaseauto.
 • Een laptop en telefoon (iPhone of Samsung) die je ook privé mag gebruiken.
 • Een goede werk-privébalans.
 • Ruimte voor eigen ideeën en inbreng in een innovatief bedrijf.
 • Informele werkomgeving.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden, waaronder vrij gebruik van Goodhabitz (www.goodhabitz.com).


of

Apply with Indeed onbeschikbaar