Skip to content

Projectmedewerker Taxaties (werkvoorbereider)

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.100 - € 2.500 per maandAlgemeen | Troostwijk

Functieomschrijving

Voor Troostwijk Taxaties B.V. zoeken wij per direct een PROJECTMEDEWERKER TAXATIES voor 32-40 uur voor ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Wat ga jij doen in deze functie
Als projectmedewerker zul je je voornamelijk bezighouden met het voorbereiden van de taxatiewerkzaamheden voor de taxateurs. Dit houdt onder andere in dat je de benodigde informatie opvraagt zoals bijvoorbeeld kadastrale informatie of bestemmingplannen. Maar ook informatie over eerdere bezoeken en veranderingen die er hebben plaatsgevonden geef je door aan de taxateur. Deze voorbereidende werkzaamheden hebben tot doel om de taxateurs optimaal te ondersteunen, zodat zij hun taxaties efficiënt en snel kunnen afronden. Wanneer er een grotere taxatieopdracht is, zul jij hiervoor de projectadministratie verzorgen. Hierbij bewaak je het overzicht en stuur je de desbetreffende personen signalen als dat nodig is.

Het team

Voor deze dynamische baan is het van belang dat er goed wordt samengewerkt. Het is iedere dag weer een uitdaging om de juiste prioriteiten te stellen en om de werkvoorraad en opdrachten in goede banen te leiden. Geen dag zal hetzelfde zijn en flexibiliteit is dan ook belangrijk.


Wij zoeken
Wij zoeken iemand die het leuk vindt om deze uitdaging aan te gaan! Dus ben jij een verbinder en iemand die een spin in het web is en graag de touwtjes in handen houdt? Dan zoeken wij jou!

Voor ons is het belangrijk dat je veel energie hebt, stevig in je schoenen staat, uitstekende communicatieve vaardigheden hebt en misschien nog wel het belangrijkst voor ons gezellige team: dat je humor hebt. Als je ons in een gesprek kan overtuigen van jouw geschiktheid, ben je absoluut degene die wij zoeken!

N.B.: Mocht je goed kunnen tafeltennissen, dan is dat zeker een pre! We hebben een tafeltennistafel op de afdeling staan en zijn naarstig op zoek naar een nieuwe collega die onze eeuwige winnaar van de troon stoot.


Wij bieden
Een zeer dynamische functie bij de marktleider in Nederland op taxatiegebied, onderdeel van een internationale organisatie. Een collegiaal team waarbij je uitgedaagd wordt om ook mee te denken over verdere ontwikkeling van de afdeling en jezelf. Bij de functie hoort een goed salaris en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, een premievrij pensioen en uitzicht op vast dienstverband.


Cultuur

Troostwijk is sinds 1930 een begrip op het gebied van taxaties, vastgoed, machinerieën en installaties en kunst. Van oudsher is Troostwijk een familiebedrijf, maar sinds 2017 maakt de Troostwijk Groep deel uit van de Tinsa Group: een ambitieuze, snelgroeiende internationale organisatie met op dit moment kantoren in meer dan 13 landen over de hele wereld. Dit biedt ons nieuwe kansen en mogelijkheden om te innoveren en unieke producten en diensten te ontwikkelen.

De Troostwijk Groep heeft vestigingen in Nederland, België en Italië. In Nederland zijn naast Troostwijk Taxaties en Expertises ook de dochterbedrijven Burghgraef van Tiel en Oodit actief.

Bij Troostwijk vind je een grote variëteit aan werknemers: denkers, doeners, creatieveling, teamplayers, zelfstandigen en aanpakkers. Bij Troostwijk vinden we het belangrijk dat iedereen dezelfde kansen krijgt om zichzelf te ontwikkelen en dat iedereen de kans krijgt om zijn/haar/hun eigen talenten en vaardigheden in te zetten.

Bij Troostwijk hechten we veel waarde aan de mening van onze werknemers en vinden we ieders visie en denkwijze waardevol bij het maken van nieuwe plannen en strategieën. Wij willen dat al onze werknemers de vrijheid voelen om met eigen ideeën te komen.

Vereisten

JOUW PROFIEL

 • MBO werk- en denkniveau
 • Ervaring is in een administratief ondersteunende functie is een pré.
 • Slim, handig en creatief.
 • Goede beheersing van de programma’s van MS-Office is een vereiste.
 • Uiteraard is het in deze functie van het grootste belang dat je de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling, uitstekend beheerst.
 • Overtuigingskracht is van groot belang.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om onze grote diversiteit aan klanten goed te woord te kunnen staan.
 • En de belangrijkste: humor.
 • Een pré: tafeltennis.


WAT BIEDT TROOSTWIJK

 • Een mooi maandsalaris passend bij jouw opleidingsniveau;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een 13e maand;
 • Een volledige maand vakantiegeld;
 • Een bonusregeling, ingericht op persoonlijk-, team- en bedrijfsresultaat;
 • Laptop en iPhone van de zaak;
 • Premievrij pensioen;
 • 27 vakantiedagen;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar