Overslaan naar content

Senior Mendix Developer

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 4.500 - € 5.000 per maandAlgemeen | Troostwijk

Functieomschrijving

Voor Troostwijk Groep zoeken wij per direct een SENIOR MENDIX DEVELOPER voor 32-40 uur per week.

Wij zoeken
Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. 

Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken!


Wat je nodig hebt is ruime aantoonbare kennis en ervaring als Mendix ontwikkelaar, ervaring met Java, Javascript, HTML en CSS. Afgeronde HBO opleiding (Bètarichting). Bij voorkeur gecertificeerd als Advanced Developer of bereid deze certificering op korte termijn te behalen. Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is echt een must.

Kortom: een prachtige functie voor een ambitieuze Mendix Developer met een aantal jaren werkervaring.


Het team
Troostwijk is marktleider op taxatiegebied in Nederland. Je zult deel uitmaken van een collegiaal team waarbij je uitgedaagd wordt mee te denken over de verdere ontwikkeling van de afdeling én jezelf.

Wij bieden
Een zeer dynamische functie bij de marktleider in Nederland op taxatiegebied, onderdeel van een internationale organisatie. Een collegiaal team waarbij je uitgedaagd wordt om ook mee te denken over verdere ontwikkeling van de afdeling en jezelf. Bij de functie hoort een goed salaris en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een maand vakantiegeld, een 13e maand, een premievrij pensioen en uitzicht op vast dienstverband. Daarnaast is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden, waaronder vrij gebruik van Goodhabitz (www.goodhabitz.com).

Cultuur

Troostwijk is sinds 1930 een begrip op het gebied van taxaties, vastgoed, machinerieën en installaties en kunst. Van oudsher is Troostwijk een familiebedrijf, maar sinds 2017 maakt de Troostwijk Groep deel uit van de Tinsa Group: een ambitieuze, snel groeiende internationale organisatie met op dit moment kantoren in meer dan 13 landen over de hele wereld. Dit biedt ons nieuwe kansen en mogelijkheden om te innoveren en unieke producten en diensten te ontwikkelen. De Troostwijk Groep heeft vestigingen in Nederland, België en Italië. In Nederland zijn naast Troostwijk Taxaties en Expertises ook de dochterbedrijven Burghgraef van Tiel en Oodit actief. Bij Troostwijk vindt je een grote variëteit aan werknemers: denkers, doeners, creatieveling, teamplayers, zelfstandigen en aanpakkers. Bij Troostwijk vinden we het belangrijk dat iedereen dezelfde kansen krijgt om zichzelf te ontwikkelen en dat iedereen de kans krijgt om zijn/haar/hun eigen talenten en vaardigheden in te zetten. Bij Troostwijk hechten we veel waarde aan de mening van onze werknemers en vinden we ieders visie en denkwijze waardevol bij het maken van nieuwe plannen en strategieën. Wij willen dat al onze werknemers de vrijheid voelen om met eigen ideeën te komen.

Per augustus/september 2024 verhuizen wij van de Anderlechtlaan 181, 1066 HM Amsterdam, naar kantoorpand B-Vital, De Entree 201, 1101 HG Amsterdam (metrostation Bijlmer Arena). Deze locatie is alleen met OV te bereiken.

Vereisten

Zie de functievereisten onder 'Wij zoeken'.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar