Skip to content

Mendix Developer

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamAlgemeen | Troostwijk

Functieomschrijving

Over Troostwijk

Troostwijk is met 160 medewerkers toonaangevend op het gebied van taxaties van onroerende en roerende zaken ten behoeve van verzekeringen en bedrijfseconomische doeleinden. Daarnaast houden wij ons bezig met schaderegelingen in het belang van verzekerden.

In binnen- en buitenland bedienen wij beleggers, banken, (beursgenoteerde) fondsen, overheden, woningcorporaties, financiers en vastgoedgebruikers- van MKB tot multinationals. Troostwijk Groep bestaat uit vier businessunits: Troostwijk Taxaties, Troostwijk Expertises, Troostwijk Real Estate en Apresa (kunsttaxaties). Troostwijk is sinds mei 2017 onderdeel van het Spaanse bedrijf Tinsa.


Troostwijk Groep is op zoek naar een 

Mendix developer


Je bent een getalenteerde developer die zijn horizon wil verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren. Ook wil je minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd.

Wil je veel vrijheid en werk je graag in een enthousiast team, maar kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken!


Wat je wel nodig hebt is ten minste 2 jaar aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van softwareontwikkeling. Als je ervaring hebt met de scrummethodiek is dat een pre. Vloeiende beheersing van de Nederlands èn Engelse taal is echt een must.

Kortom: een prachtige functie voor een ambitieuze developer met een aantal jaren werkervaring.

Troostwijk is marktleider op taxatiegebied in Nederland. Je zult deel uitmaken van een collegiaal team waarbij je uitgedaagd wordt om mee te denken over de verdere ontwikkeling van de afdeling én jezelf. Bij de functie hoort een marktconform salaris en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en een premievrij pensioen.

Vereisten

  • hbo diploma richting ICT;
  • Minimaal 1 jaar ervaring met Mendix;
  • Je bent in het bezit van een Mendix Rapid en een Mendix Advanced certificaat of je bent bereid deze op korte termijn te halen;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent leergierig en bent bereid relevante en boeiende trainingen te volgen.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar