Overslaan naar content

Medewerker Sales Support

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.000 - € 2.600 per maandAlgemeen | Troostwijk

Functieomschrijving

Voor Troostwijk Taxaties zoeken wij per direct een MEDEWERKER SALES SUPPORT voor 32-40 uur voor ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Wat ga jij doen in deze functie
In deze functie ben je de spil tussen onze klanten, Accountmanagers en Taxateurs. Je bewaakt de kwaliteit van onze klantgegevens, offertes en contracten. In ons orderverwerkingssysteem zul je relaties en opdrachten aanmaken, om iedere taxatie-opdracht soepel door het proces te laten lopen. Samen met je collega’s zorgen jullie ervoor dat onze klanten scherpe offertes ontvangen, antwoorden op eventuele vragen hierover en dat er een goede samenwerking is met de collega’s van de planning en de uitvoering.

Het team

Het team waarmee je samenwerkt is gedreven en bestaat uit mensen met hele verschillende achtergronden. Op dit moment hebben we zoveel klanten en zoveel opdrachten dat we ontzettend blij zijn een nieuwe collega aan dit team te kunnen toevoegen. Ook is er sprake van natuurlijk verloop waardoor we opzoek zijn naar een nieuwe collega.

We zoeken

Je hoeft hiervoor niet perse een specifieke opleiding of vergelijkbare functie te hebben vervuld. Wij leiden jou zelf op en zorgen dat je alle kennis en ervaring krijgt die je nodig hebt. Het belangrijkste dat je zelf mee hoeft te brengen is energie, enthousiasme, inlevingsvermogen en humor. En natuurlijk gezelligheid, want je werkt daarnaast nauw samen met de rest van het salesteam, de planning en onze taxateurs. Ben jij iemand die liever al doende leert? Dan is dit je kans. Wij zoeken precies dit soort mensen die graag willen leren en zin hebben om carrière te maken in een internationale organisatie. 

Wij bieden
Een zeer dynamische functie bij de marktleider in Nederland op taxatiegebied, onderdeel van een internationale organisatie. Een collegiaal team waarbij je uitgedaagd wordt om ook mee te denken over verdere ontwikkeling van de afdeling en jezelf. Bij de functie hoort een goed salaris en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, een premievrij pensioen en uitzicht op vast dienstverband. 

Cultuur

Troostwijk is sinds 1930 een begrip op het gebied van taxaties, vastgoed, machinerieën en installaties en kunst. Van oudsher is Troostwijk een familiebedrijf, maar sinds 2017 maakt de Troostwijk Groep deel uit van de Tinsa Group: een ambitieuze, snel groeiende internationale organisatie met op dit moment kantoren in meer dan 13 landen over de hele wereld. Dit biedt ons nieuwe kansen en mogelijkheden om te innoveren en unieke producten en diensten te ontwikkelen. De Troostwijk Groep heeft vestigingen in Nederland, België en Italië. In Nederland zijn naast Troostwijk Taxaties en Expertises ook de dochterbedrijven Burghgraef van Tiel en Oodit actief. Bij Troostwijk vind je een grote variëteit aan werknemers: denkers, doeners, creatievelingen, teamplayers, zelfstandigen en aanpakkers. Bij Troostwijk vinden we het belangrijk dat iedereen dezelfde kansen krijgt om zichzelf te ontwikkelen en dat iedereen de kans krijgt om zijn/haar/hun eigen talenten en vaardigheden in te zetten. Bij Troostwijk hechten we veel waarde aan de mening van onze werknemers en vinden we ieders visie en denkwijze waardevol bij het maken van nieuwe plannen en strategieën. Wij willen dat al onze werknemers de vrijheid voelen om met eigen ideeën te komen.

Per augustus/september 2024 verhuizen wij van de Anderlechtlaan 181, 1066 HM Amsterdam, naar kantoorpand B-Vital, De Entree 201, 1101 HG Amsterdam (metrostation Bijlmer Arena). Deze locatie is alleen met OV te bereiken.

Vereisten

JOUW PROFIEL

 • Mbo+ werk en denkniveau
 • Affiniteit met de assurantiebranche is een pré
 • Goede beheersing van de programma’s van MS-Office is een vereiste.
 • Uiteraard is het in deze functie van het grootste belang dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Daarnaast is het belangrijk dat je Engels kunt spreken en schrijven.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent zoveel mogelijk jezelf.


WAT BIEDT TROOSTWIJK

 • Salaris € 2.320 – € 2.600 bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Ruimte voor eigen ideeën en inbreng in een innovatief bedrijf;
 • Jaarcontract met uitzicht op vast;
 • Informele werkomgeving;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en premievrij pensioen.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar