Skip to content

Medewerker Sales Support

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.000 - € 2.500 per maandAlgemeen | Troostwijk

Functieomschrijving

Voor Troostwijk Taxaties zoeken wij per direct een MEDEWERKER SALES SUPPORT voor 32-40 uur voor ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Wat ga jij doen in deze functie
In deze functie ben je de spil tussen onze klanten, Accountmanagers en Taxateurs. Je bewaakt de kwaliteit van onze klantgegevens, offertes en contracten. In ons orderverwerkingssysteem zul je relaties en opdrachten aanmaken, om iedere taxatie-opdracht soepel door het proces te laten lopen. Samen met je collega’s zorgen jullie ervoor dat onze klanten scherpe offertes ontvangen, antwoorden op eventuele vragen hierover en dat er een goede samenwerking is met de collega’s van de planning en de uitvoering.


Het team

We zijn bezig met het opbouwen van een nieuw team voor de binnendienst. Uiteraard zijn er genoeg collega's binnen Sales met heel veel kennis die ze graag met jou zullen delen. Bovendien hebben we op dit moment zoveel klanten en zoveel opdrachten dat iedereen ontzettend blij zal zijn jou als nieuwe collega te kunnen ontvangen!


We zoeken

Voor deze functie vragen we geen specifieke opleiding. We leiden je zelf op en zorgen dat je alle kennis en ervaring krijgt die je nodig hebt.

Het enige dat je zelf mee hoeft te brengen is energie, enthousiasme, inlevingsvermogen en humor. En natuurlijk gezelligheid, want je werkt daarnaast nauw samen met de rest van het salesteam, de planning en onze taxateurs.

Ben jij iemand die liever al doende leert dan met je neus in de boeken? Dan is dit je kans. Wij zoeken precies dit soort mensen die graag willen leren en zin hebben om carrière te maken in een internationale organisatie, maar nét dat beetje ervaring missen.


Wij bieden
Een zeer dynamische functie bij de marktleider in Nederland op taxatiegebied, onderdeel van een internationale organisatie, waarbij je uitgedaagd wordt om ook mee te denken over verdere ontwikkeling van de afdeling en jezelf. Bij de functie hoort een goed salaris en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, een premievrij pensioen en uitzicht op vast dienstverband.


Cultuur

Bij Troostwijk vindt je een grote variëteit aan werknemers: denkers, doeners, creatievelingen, teamspelers, zelfstandigen en aanpakkers. Ook vinden we het belangrijk dat iedereen kansen krijgt om zichzelf te ontwikkelen en om zijn/haar/hun eigen talenten en vaardigheden in te zetten. We hechten veel waarde aan de mening van onze werknemers en vinden het belangrijk om dit mee te nemen in het maken van nieuwe plannen en strategieën. Wij willen dat al onze werknemers de vrijheid voelen om met eigen ideeën te komen.

Troostwijk is sinds 1930 een begrip op het gebied van taxaties, vastgoed, machinerieën en installaties en kunst en maakt deel uit van de Tinsa Group: een ambitieuze, snel groeiende internationale organisatie met op dit moment kantoren in meer dan 13 landen over de hele wereld. Dit biedt ons nieuwe kansen en mogelijkheden om te innoveren en unieke producten en diensten te ontwikkelen.

Troostwijk heeft vestigingen in Nederland, België en Italië. In Nederland zijn naast Troostwijk Taxaties en Expertises ook de dochterbedrijven Burghgraef van Tiel en Oodit actief.

Vereisten

JOUW PROFIEL

 • Mbo+ werk en denkniveau
 • Minimaal 2 à 3 jaar werkervaring (hoeft niet in de sales te zijn).
 • Goede beheersing van de programma’s van MS-Office is een vereiste.
 • Uiteraard is het in deze functie van het grootste belang dat je de Nederlandse als Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling, uitstekend beheerst.
 • Overtuigingskracht is van groot belang.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om onze grote diversiteit aan klanten goed te woord te kunnen staan.
 • En last but not least: we hebben het liefst dat je gewoon jezelf bent!


WAT BIEDT TROOSTWIJK

 • Een 13e maand die wordt uitgekeerd in december.
 • Een goed pensioen, waarvan Troostwijk de volledige premie betaalt.
 • Een volle maand vakantiegeld (8,33%).
 • 27 vakantiedagen.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een laptop en telefoon (iPhone of Samsung) die je ook privé mag gebruiken.
 • Een goede werk-privébalans.
 • Ruimte voor eigen ideeën en inbreng in een innovatief bedrijf (zo is er iedere maand een medewerkerslunch met onze CEO).
 • Informele werkomgeving.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden, waaronder vrij gebruik van Goodhabitz (www.goodhabitz.com).

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar