Skip to content

Junior Taxateur Verzekeringen

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.750 - € 3.250 per maandVerzekeringtaxaties | Troostwijk

Functieomschrijving

In verband met uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:


Junior Taxateur


Ben jij net klaar met je studie Bouwkunde? Of heb je een andere technische studie gedaan? Dan maken we graag kennis met je. Want de functie van Junior Taxateur past perfect als volgende stap in je carrière!


Taxeren is een veelzijdig vak. Dit omdat je eigenlijk overal wat van af moet weten. Je wordt goed opgeleid zodat je breed inzetbaar bent. Heeft bijvoorbeeld techniek je interesse? Dan zullen bezoeken aan de technische bedrijven, je een ongekend kijkje in de keuken geven. Een kans die je niet snel in een andere functie krijgt. Bij Troostwijk vinden wij het belangrijk dat onze werknemers de kansen en mogelijkheden krijgen om door te groeien op de gebieden waar zij affiniteit mee hebben. Wij ontdekken dan ook graag wat jouw kwaliteiten en interesses zijn. Je bent werkzaam door het hele land en soms zelfs ver daarbuiten. Je maakt bovendien rapporten die voor onze klanten van levensbelang zijn. Kortom: vanaf het eerste moment voeg je waarde toe. Aan jezelf en aan Troostwijk.

Wie zijn wij?

Troostwijk is sinds 1930 een begrip op het gebied van taxaties, vastgoed, machinerieën en installaties en kunst. Van oudsher is Troostwijk een familiebedrijf, maar sinds 2017 maakt de Troostwijk Groep deel uit van de Tinsa Group: een ambitieuze, snel groeiende Spaanse organisatie met op dit moment kantoren in meer dan 13 landen.

De Troostwijk Groep heeft vestigingen in Nederland, België en Italië. In Nederland zijn naast Troostwijk Taxaties en Expertises (schaderegeling) ook de dochterbedrijven Burghgraef (inspecties) van Tiel en Oodit (IT-oplossingen) actief.


Functieprofiel

Als Junior Taxateur Verzekeringen ben je onderdeel van het grootste team binnen Troostwijk. Vanaf de eerste dag word je begeleid en opgeleid door een ervaren taxateur en trek je op met andere junioren. Tijdens de inwerkperiode ga je met een collega mee naar taxaties van gebouwen (en eventueel machines en inventarissen) van klanten in binnen- en buitenland. Zo leer je al snel zelfstandig een taxatierapport op te stellen, dat voldoet aan alle eisen hieraan die gesteld worden.
Als je wat verder bent in je carrière zul je ook bijdragen aan kennis-, product- en methodiekontwikkeling. Samenwerken vinden we ontzettend belangrijk en je zult daarom naast je eigen vakgebied veel met andere collega’s en disciplines te maken hebben.


Cultuur

Wij geloven in de kracht van persoonlijke drijfveren en ontwikkeltrajecten die zijn afgestemd op het individu. Wij kijken samen met onze medewerkers naar hun persoonlijke mogelijkheden, kansen en carrièrewensen. Dit schetst ook de cultuur binnen Troostwijk Groep: vooruitstrevend, professioneel, zeer collegiaal en open minded. Binnen ons bedrijf werken denkers en doeners, leiders en volgers, creatieve mensen en criticasters, planners en organisatoren. Wat we gemeen hebben is dat we allemaal aanpakkers zijn, die met hart voor de organisatie én elkaar, ons uiterste best doen om er iedere dag weer het beste van te maken. 

Troostwijk is een internationale organisatie waar veel aandacht is voor young professionals. Je krijgt als Junior Taxateur alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Maar niet alleen inhoudelijk is Troostwijk een interessant bedrijf, ook op sociaal vlak wordt er veel georganiseerd. Zo zijn er borrels, kennissessies, pubquizen en bedrijfsbrede bijeenkomsten.

Vereisten

Wat wij van jou verwachten

 • Afgeronde technische mbo/hbo opleiding (bijvoorbeeld bouwkunde, vastgoed, economie, bedrijfskunde of werktuigbouw);
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Goede kennis van MS Office;
 • Je bent dienstverlenend, betrokken en je kan goed zelfstandig werken binnen een team.
 • Je beschikt over een rijbewijs (B).


Wat je van ons krijgt

 • Een mooi maandsalaris passend bij jouw opleidingsniveau;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een 13e maand;
 • Een volledige maand vakantiegeld;
 • Een bonusregeling, ingericht op persoonlijk-, team- en bedrijfsresultaat;
 • Een auto/mobiliteitsvergoeding, laptop en iPhone van de zaak;
 • Premievrij pensioen;
 • 27 vakantiedagen;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar