Skip to content

Deskaccountmanager (binnendienst)

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam€ 2.700 - € 3.700 per maandAlgemeen | Troostwijk

Functieomschrijving

Wil je wel in de dynamische omgeving van sales werken, maar dan liever vanachter je bureau hier op kantoor? Dan is dit vast iets voor jou!

Troostwijk Groep zoekt een

Desk Accountmanager


Als Desk Accountmanager word jij binnen onze afdeling Sales verantwoordelijk voor het B2B accountmanagement vanuit de binnendienst. Samen met je directe collega verzorgen jullie vooral de inbound sales en zorgen jullie ervoor dat onze klanten scherpe offertes ontvangen, antwoorden op eventuele vragen hierover en dat er een goede samenwerking is met de collega’s van de planning en de uitvoering.


Wat ga je precies doen?


Welkom in de wereld van taxeren. Troostwijk is een van de grootste spelers op het gebied van verzekeringstaxaties en helpt haar klanten hun risico's in kaart te brengen en te minimaliseren. Daarvoor gaan we je natuurlijk opleiden zodat je de benodigde kennis krijgt van verzekeringen en taxaties. Je zult nog versteld staan wat daar bij komt kijken.


In deze functie maak je offertes en je stuurt deze naar onze klanten. Soms is het echt een beetje een gepuzzel om een goede offerte te maken. Ook sta je klanten te woord en adviseer je hen over onze dienstverlening. Je krijgt een gedegen inwerktraject om ervoor te zorgen dat je alle benodigde kennis opdoet.


Ervaring is welkom, maar ook zonder relevante werkervaring zijn wij bereid je alles te leren over deze interessante wereld die continu in beweging is.


Het enige dat je zelf mee hoeft te brengen is energie, enthousiasme, doorzettingsvermogen en humor.

En natuurlijk gezelligheid, want je werkt nauw samen met natuurlijk het salesteam, de planning en onze taxateurs.

Vereisten

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 à 3 jaar werkervaring;
  • Ervaring met Office (Word, Excel, Outlook) is een vereiste;
  • Uitstekende en vloeiende beheersing van de Nederlandse taal en goede kennis van de Engelse taal.

En wat bieden we voor deze leuke baan?

  • Een salaris tussen de € 2.700 en € 3.700, afhankelijk van kennis en ervaring
  • Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en premievrij pensioen
  • Ruimte voor eigen ideeën en inbreng in een innovatief bedrijf.
  • Informele werkomgeving
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.
  • We zijn een bedrijf met diverse leuke activiteiten buiten het bedrijf, zo hebben we goed bezochte borrels op kantoor, voetbalavonden, een sinterklaasfeest en organiseren we een aantal keer per jaar een event voor al onze medewerkers.Binnen ons bedrijf werken denkers en doeners, leiders en volgers, creatieve mensen en criticasters, planners en organisatoren…ze zijn er allemaal. Wat we gemeen hebben is dat we allemaal aanpakkers zijn, die met hart voor de organisatie én elkaar, ons uiterste best doen om er iedere dag weer het beste van te maken.


Over Troostwijk

Troostwijk is sinds 1930 een begrip op het gebied van taxaties, vastgoed, machinerieën en installaties en kunst. Van oudsher is Troostwijk een familiebedrijf, maar sinds 2017 maakt de Troostwijk Groep deel uit van de Tinsa Group: een ambitieuze, snelgroeiende Spaanse organisatie met op dit moment kantoren in meer dan 13 landen over de hele wereld. De Troostwijk Groep heeft vestigingen in Nederland, België en Italië. In Nederland zijn naast Troostwijk Taxaties en Expertises ook de dochterbedrijven Burghgraef van Tiel en Oodit actief.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar