Overslaan naar content

Coördinator telefonische waarderingen

RemoteAmsterdam, Noord-Holland, NederlandVerzekeringtaxaties | Troostwijk

Functieomschrijving

Voor Troostwijk Taxaties B.V. zoeken wij per direct een meewerkend COORDINATOR TELEFONISCHE WAARDERINGEN voor 32-40 uur voor ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Wat ga jij doen in deze functie
In de functie van coördinator zul je zowel inhoudelijk als sturend bezig zijn. Samen met je collega’s zul je aan de hand van een belscript en ons digitale taxatieprogramma telefonische waarde bepalingen uitvoeren voor onze klanten. Je belt dus met onze klanten om door middel van enkele vragen een waarde van hun bezit te kunnen vaststellen. Het is geen koude acquisitie en bovendien inhoudelijk ontzettend interessant werk.
Daarnaast coördineer je de werkzaamheden van het team. Dit houdt in dat je de bezetting op orde hebt en dat resultaten en targets gehaald worden. Maar dat is niet alles: je denkt mee over verbeteringen, voert ze door, stuurt op processen en stemt af met je manager over het werk. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt bij complicaties los je waar mogelijk deze op.

Het team
Voor deze dynamische baan is het van belang dat er goed wordt samengewerkt. Het is iedere dag weer een uitdaging om de juiste prioriteiten te stellen en om de werkvoorraad en opdrachten in goede banen te leiden. Geen dag zal hetzelfde zijn en flexibiliteit is dan ook belangrijk. Het team bestaat uit 5 telefonische waardeerders. De collega’s werken veelal vanuit huis, maar komen voor bijeenkomsten ook naar kantoor. Er wordt nauw samengewerkt met onze andere afdelingen wat zorgt voor veel afwisseling.

Wij zoeken
Wij zoeken iemand die het leuk vindt om deze uitdaging aan te gaan! Dus ben jij een verbinder en iemand die een spin in het web is en graag de touwtjes in handen houdt? Dan zoeken wij jou! Voor ons is het belangrijk dat je veel energie hebt, stevig in je schoenen staat, uitstekende communicatieve vaardigheden hebt en misschien nog wel het belangrijkst voor ons gezellige team: dat humor hebt. Als je ons in een gesprek kan overtuigen van jouw geschiktheid, ben je absoluut degene die wij zoeken!

Wij bieden
Een zeer dynamische functie bij de marktleider in Nederland op taxatiegebied, onderdeel van een internationale organisatie. Een collegiaal team waarbij je uitgedaagd wordt om ook mee te denken over verdere ontwikkeling van de afdeling en jezelf. Bij de functie hoort een goed salaris en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, een premievrij pensioen en uitzicht op vast dienstverband.

Cultuur
Troostwijk is sinds 1930 een begrip op het gebied van taxaties, vastgoed, machinerieën en installaties en kunst. Van oudsher is Troostwijk een familiebedrijf, maar sinds 2017 maakt de Troostwijk Groep deel uit van de Tinsa Group: een ambitieuze, snelgroeiende internationale organisatie met op dit moment kantoren in meer dan 13 landen over de hele wereld. Dit biedt ons nieuwe kansen en mogelijkheden om te innoveren en unieke producten en diensten te ontwikkelen. De Troostwijk Groep heeft vestigingen in Nederland, België en Italië. In Nederland zijn naast Troostwijk Taxaties en Expertises ook de dochterbedrijven Burghgraef van Tiel en Oodit actief.

Bij Troostwijk vind je een grote variëteit aan werknemers: denkers, doeners, creatieveling, teamplayers, zelfstandigen en aanpakkers. Bij Troostwijk vinden we het belangrijk dat iedereen dezelfde kansen krijgt om zichzelf te ontwikkelen en dat iedereen de kans krijgt om zijn/haar/hun eigen talenten en vaardigheden in te zetten. Bij Troostwijk hechten we veel waarde aan de mening van onze werknemers en vinden we ieders visie en denkwijze waardevol bij het maken van nieuwe plannen en strategieën. Wij willen dat al onze werknemers de vrijheid voelen om met eigen ideeën te komen.


Per augustus/september 2024 verhuizen wij van de Anderlechtlaan 181, 1066 HM Amsterdam, naar kantoorpand B-Vital, De Entree 201, 1101 HG Amsterdam (metrostation Bijlmer Arena). Deze locatie is alleen met OV te bereiken.

Vereisten

JOUW PROFIEL

 • MBO/HBO werk en denkniveau
 • Ervaring in een administratief ondersteunende functie is een pre.
 • Slim, handig en creatief.
 • Goede beheersing van de programma’s van MS-Office is een vereiste.
 • Uiteraard is het in deze functie van het grootste belang dat je de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling, uitstekend beheerst.
 • Overtuigingskracht is van groot belang.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om onze grote diversiteit aan klanten goed te woord te kunnen staan.
 • En de belangrijkste: humor.

WAT BIEDT TROOSTWIJK

 • Een mooi maandsalaris passend bij jouw opleidingsniveau;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een 13e maand;
 • Een volledige maand vakantiegeld;
 • Een bonusregeling, ingericht op persoonlijk-, team- en bedrijfsresultaat;
 • Laptop en iPhone van de zaak;
 • Premievrij pensioen;
 • 27 vakantiedagen;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar