Skip to content

Administratief Medewerker

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.100 - € 2.500 per maandAlgemeen | Troostwijk

Functieomschrijving

Voor Troostwijk Taxaties zoeken wij per direct een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER voor 32 uur voor ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Deze functie is uitermate geschikt voor een starter met geen of weinig werkervaring!


Wat ga jij doen in deze functie
In deze functie ben je de spil tussen onze afdeling sales, je collega’s bij de planning en onze taxateurs.
In ons orderverwerkingssysteem zul je opdrachten afmelden, rapporten uploaden en allerlei andere handelingen verrichten om iedere opdracht soepel door het proces te laten lopen. Daarnaast verstuur je rapporten naar onze klanten en hou je je collega’s goed op de hoogte van de status van de rapporten. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat taxateurs even een seintje krijgen dat een laatste concept klaar staat, maar geef je ook een signaal als zaken te lang blijven liggen. Tot slot zul je ook klanten (meestal schriftelijk) te woord staan met vragen over rapporten en facturen.

Het team

Voor deze zeer gevarieerde baan is het van belang dat er goed wordt samengewerkt met verschillende collega’s van verschillende afdelingen.
De werkzaamheden die je gaat doen zijn op dit moment verdeeld over medewerkers, dus iedereen zal ontzettend blij zijn met je komst!

We zoeken
Belangrijk in deze functie is dat je het overzicht houdt, maar tegelijkertijd door je prettige, professionele, maar ook duidelijke en opgeruimde persoonlijkheid zaken gedaan krijgt door je collega’s. Tegelijkertijd weet iedereen dat werk in jouw handen goed en zorgvuldig zal worden afgehandeld.
We zoeken een iemand met maximaal 1-3 jaar werkervaring in een administratieve functie met klantcontact.

Wij bieden
Een zeer dynamische functie bij de marktleider in Nederland op taxatiegebied, onderdeel van een internationale organisatie. Een collegiaal team waarbij je uitgedaagd wordt om ook mee te denken over verdere ontwikkeling van de afdeling en jezelf. Bij de functie hoort een goed salaris en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, een premievrij pensioen en uitzicht op vast dienstverband.


Cultuur

Troostwijk is sinds 1930 een begrip op het gebied van taxaties, vastgoed, machinerieën en installaties en kunst. Van oudsher is Troostwijk een familiebedrijf, maar sinds 2017 maakt de Troostwijk Groep deel uit van de Tinsa Group: een ambitieuze, snel groeiende internationale organisatie met op dit moment kantoren in meer dan 13 landen over de hele wereld. Dit biedt ons nieuwe kansen en mogelijkheden om te innoveren en unieke producten en diensten te ontwikkelen.

De Troostwijk Groep heeft vestigingen in Nederland, België en Italië. In Nederland zijn naast Troostwijk Taxaties en Expertises ook de dochterbedrijven Burghgraef van Tiel en Oodit actief.

Bij Troostwijk vindt je een grote variëteit aan werknemers: denkers, doeners, creatieveling, teamplayers, zelfstandigen en aanpakkers. Bij Troostwijk vinden we het belangrijk dat iedereen dezelfde kansen krijgt om zichzelf te ontwikkelen en dat iedereen de kans krijgt om zijn/haar/hun eigen talenten en vaardigheden in te zetten.

Bij Troostwijk hechten we veel waarde aan de mening van onze werknemers en vinden we ieders visie en denkwijze waardevol bij het maken van nieuwe plannen en strategieën. Wij willen dat al onze werknemers de vrijheid voelen om met eigen ideeën te komen.


Vereisten

JOUW PROFIEL

 • MBO werk en denkniveau
 • Ervaring is in een administratief ondersteunende functie is een vereiste
 • Slim, handig en creatief.
 • Goede beheersing van de programma’s van MS-Office is een vereiste.
 • Uiteraard is het in deze functie van het grootste belang dat je de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling, uitstekend beheerst.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om onze grote diversiteit aan klanten goed te woord te kunnen staan.
 • En de belangrijkste: humor.


WAT BIEDT TROOSTWIJK

 • Een mooi maandsalaris passend bij jouw opleidingsniveau;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een 13e maand;
 • Een volledige maand vakantiegeld;
 • Een bonusregeling, ingericht op persoonlijk-, team- en bedrijfsresultaat;
 • Premievrij pensioen;
 • 27 vakantiedagen;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar